17:17 koncerter bliver til SDMK Sessions | Odense Bibliotekerne

17:17 koncerter bliver til SDMK Sessions

Foto: Pixabay

Servicemeddelelse fra Musikbiblioteket til vores højtelskede publikummer


I samarbejde med Syddansk Musikkonservatorium har vi besluttet at ændre en smule i formatet, som indtil nu har heddet "17:17 koncerter". Vi har i nogen tid ønsket lidt mere fleksibilitet på tidspunktet, og her har selve navnet stået til hinder for variation. 

Koncerterne vil fremadrettet hedde "SDMK Sessions" (SDMK = Syddansk Musikkonservatorium), og langt de fleste koncerter vil stadig ligge om onsdagen, dog bare kl. 17:00 i stedet for kl. 17:17. Da konceptet stadig er i støbeskeen, vil der også kunne forekomme SDMK Sessions på andre tidspunkter i ugen, og tidspunktet kan også variere. Indtil videre er den første variation til maj, hvor vi vil afholde en af vores SDMK Sessions på en fredag i forbindelse med festivalen EXPO Robotics og Odense Robotfestival.
Der er naturligvis stadig gratis adgang uden tilmelding til alle SDMK Sessions. 

 

Alle forårets SDMK Sessions er oprettet i vores arrangementsoverblik på Musikbibliotekets hjemmeside, og vi lægger løbende begivenhederne op på Facebook, når vi har alle detaljerne på plads med de studerende. 

 

Man er altid velkommen til at skrive til Jens på jesbo@odense.dk, hvis man har spørgsmål til koncerterne - ellers vil vi opfordre til at man følger med på hjemmeside og Facebook :)

Vi ser frem til et forår med mange forskellige arrangementer på scenen i Musikbiblioteket, og vi glæder til at se mange af jer i løbet af sæsonen. 

 

Med venlig hilsen,

Jens og Odense Musikbibliotek



Af: jesbo

Udgivet: Fredag 29. december 2023 • Opdateret: Onsdag 7. februar 2024

Spar strøm og CO2

Når du bruger vores hjemmeside, kan du mindske strømforbrug og dermed CO2-udledning ved at gøre to ting:

  1. Vælg "Brug mørke farver": Nogle skærme bruger mindre strøm, når de viser mørk baggrund.
  2. "Skjul medier" (billeder og video): Hvis du undlader at indlæse billeder og videoer, sparer du strøm, da mere datatrafik er lig med mere strøm.

Du kan altid ændre indstillingerne igen 😉

Se mere om bibliotekets arbejde med FN's 17 verdensmål

Brug mørke farver
Skjul medier