Er du klar til Magiske Dage Odense? | Odense Bibliotekerne

Er du klar til Magiske Dage Odense?

Foto: Odense Bibliotekerne

Nu sænker magien sig snart over Odenses gader og stræder, for nedtællingen til årets magiske festival er for alvor gået i gang - og du kan godt glæde dig til et par dage med masser af oplevelser!


Tag hele familien i hånden, når Magiske Dage Odense indtager Odenses bymidte i slutningen af efterårsferien - nemlig fra d. 19.-21. oktober.

Torsdag skydes de første opstartsaktiviteter i gang, og fredag-lørdag sitrer gaderne af magi, når der skrues helt op for det magiske blus, og vi for alvor fejrer litteraturen og fantasien. Fredag og lørdag fyldes gaderne af aktiviteter og boder - og du skal ikke blive overrasket, hvis du møder både elvere, troldmænd og varulve, når du besøger festivalen. 

Det er - som altid - Odense Bibliotekerne, der står bag Magiske Dage Odense, og med mere end 100 forskellige aktiviteter, tør vi godt garantere magiske oplevelser og aktiviteter for både små og store magikere.

Programmet rummer alt fra ansigtsmaling og kappesyning til en storslået 3-retters festmiddag på Odense Rådhus, en middelalderlig offerceremoni ved Nonnebakkens vikingeborg, der netop er udpeget som Fyns første UNESCO verdensarv og magiske cocktails, når mørket sænker sig. Er du mere til afternoon tea med musikalsk og litterær underholdning, eller hvad med en tur på den magiske skolebænk, når magimestrene giver lektioner i finurlig forsvarsmagi? Jamen, så er det også på programmet!

Men festivalen byder skam på endnu mere, så skynd dig at besøge festivalens hjemmeside - her kan du se alle aktiviteterne, finde dine billetter og blive klogere på alle de praktiske oplysninger som fx parkering, odinarer (festivalens egen møntenhed) og danne dig overblik zonekort samt toilet- og madforhold på festivalen.

Du kan også hente programmet som en pdf på din smartphone.

 

Vi ses til Magiske Dage Odense!

 



Af: chgem

Udgivet: Onsdag 4. oktober 2023 • Opdateret: Mandag 23. oktober 2023

Spar strøm og CO2

Når du bruger vores hjemmeside, kan du mindske strømforbrug og dermed CO2-udledning ved at gøre to ting:

  1. Vælg "Brug mørke farver": Nogle skærme bruger mindre strøm, når de viser mørk baggrund.
  2. "Skjul medier" (billeder og video): Hvis du undlader at indlæse billeder og videoer, sparer du strøm, da mere datatrafik er lig med mere strøm.

Du kan altid ændre indstillingerne igen 😉

Se mere om bibliotekets arbejde med FN's 17 verdensmål

Brug mørke farver
Skjul medier