Forberedende kursus i indfødsretsprøven | Odense Bibliotekerne

Forberedende kursus i indfødsretsprøven

Foto: Colorbox

Har du tilmeldt dig indfødsretsprøven November 2023, eller overvejer du at gøre det? Så afholder Odense Hovedbibliotek og Vollsmose Bibliotek et forberedende kursus, der hjælper dig godt på vej.


Over ti undervisningsgange gennemgår vi det officielle læremateriale og arbejder med at øge kendskabet til de vigtigste emner, som det indeholder. Bibliotekarer fra Hovedbiblioteket og Vollsmose bibliotek holder oplæg, og vi kommer også til at lave fælles aktiviteter, hvor alle gør hinanden bedre. Derfor er det en fordel, at du på forhånd har læst de kapitler, som vi genemgår til hver undervisningsgang. Første kursusdag er Mandag den 18. september kl. 16:30. 

Kurset er gratis og foregår på Hovedbiblioteket. Tilmelding er nødvendig og foregår her. Du kan også tilmelde dig ved at skrive til Ida Sørud på idaso@odense.dk. Der er tilmeldingsfrist Fredag den 15. september. 

På vores side for sprogtræning ligger der flere informationer.



Af: larho

Udgivet: Fredag 27. januar 2023 • Opdateret: Mandag 11. september 2023

Spar strøm og CO2

Når du bruger vores hjemmeside, kan du mindske strømforbrug og dermed CO2-udledning ved at gøre to ting:

  1. Vælg "Brug mørke farver": Nogle skærme bruger mindre strøm, når de viser mørk baggrund.
  2. "Skjul medier" (billeder og video): Hvis du undlader at indlæse billeder og videoer, sparer du strøm, da mere datatrafik er lig med mere strøm.

Du kan altid ændre indstillingerne igen 😉

Se mere om bibliotekets arbejde med FN's 17 verdensmål

Brug mørke farver
Skjul medier