Hjælp! ....os med at blive bedre | Odense Bibliotekerne

Hjælp! ....os med at blive bedre

Foto: Odense Bibliotekerne

På biblioteket plejer du at kunne låne bøger, musik, grafik, spil og meget mere. Men nu vil vi gerne låne dig og din mening i 5-7 minutter, som er den tid det tager at svare på vores spørgeskema


Tre gange årligt udkommer bibliotekets arrangementskatalog, 'Ses vi?', og heri fortæller vi om den kommende sæsons mange biblioteksarrangementer. 

Vi har lavet et kort spørgeskema, som det kun tager 5-7 minutter at udfylde, hvor vi spørger dig om, hvad du synes, hvad du plejer, og hvad du kunne tænke dig, når det drejer sig om at modtage oplysninger om vores arrangementer og aktiviteter - særligt vil vi gerne høre om, hvad du synes om bibliotkets arrangementskatalog 'Ses vi?'. Vi vil nemlig så gerne blive endnu bedre til at formidle bibliotekets arrangementer i fremtiden, og derfor har vi brug for din hjælp - og din mening! Så tusind tak, fordi du vil hjælpe os med at blive bedre!

Besvarelsen er selvfølgelig helt anonym.

 

Klik her for at komme videre til vores spørgeskema

 

 

 



Af: chgem

Udgivet: Onsdag 1. marts 2023 • Opdateret: Fredag 24. marts 2023

Spar strøm og CO2

Når du bruger vores hjemmeside, kan du mindske strømforbrug og dermed CO2-udledning ved at gøre to ting:

  1. Vælg "Brug mørke farver": Nogle skærme bruger mindre strøm, når de viser mørk baggrund.
  2. "Skjul medier" (billeder og video): Hvis du undlader at indlæse billeder og videoer, sparer du strøm, da mere datatrafik er lig med mere strøm.

Du kan altid ændre indstillingerne igen 😉

Se mere om bibliotekets arbejde med FN's 17 verdensmål

Brug mørke farver
Skjul medier