Nyt "Ses Vi?" ude nu! | Odense Bibliotekerne

Nyt "Ses Vi?" ude nu!

Foto: Odense Bibliotekerne

Nu ligger Odense Bibliotekernes nye arrangementskatalog for efteråret 2023 klar på biblioteket. Hent et eksemplar på dit lokale bibliotek eller download det lige her


Med det nye "Ses Vi?" i hånden har du et godt overblik over efterårets mange arrangementer på Odense Bibliotekerne. I kataloget finder du en bred vifte af arrangementer - bl.a. kan du bl.a. komme med biblioteket på bustur til Bogforum, men du kan også møde forlagene og finde inspiration til din næste læseoplevelse, når de besøger Hovedbiblioteket og kommer med anbefalinger til efterårets læsning. Vi har også fællesspisninger og foredrag om atomkraft og landbrug på programmet. 

Til efteråret er der også masser af musik på programmmet, der  rummer alt fra Christian Juncker til 17:17-koncerter og videre til Jørgen de Mylius, der deler ud af sin viden om Melodi Grand Prix. Vi inviterer også til Bibliotekernes festival for historie, livestreaming fra Aarhus Universitet og meget, meget mere.

Men det er ikke alt. "Ses vi?" bugner også med tilbud til børn og børnefamilier, når der invivteres på film, værkesteder, koncerter, teater og ikke mindt Magiske Dage Odense!

Kort sagt, vi har strikket et spændende program sammen, der byder på oplevelser for både store og små. Vi glæder os til at se dig på biblioteket.

 

Download det nye Ses vi? lige her
 


Få rabat på udvalgte arrangementer med Nysgerrig Fyn


Ved nogle af bibliotekets arrangementer tilbydes der reducerede billetpriser til medlemmer af Nysgerrig Fyn, der er bibliotekets arrangementsklub.

Er du endnu ikke medlem af Nysgerrig Fyn? - Så kan du med fordel melde dig ind allerede i dag og få glæde af vores rabatter og tilbud. Og det er helt gratis. 

Læs mere om Nysgerrig Fyn, og hvordan du bliver medlem her.



Af: chgem

Udgivet: Tirsdag 1. august 2023 • Opdateret: Mandag 28. august 2023

Spar strøm og CO2

Når du bruger vores hjemmeside, kan du mindske strømforbrug og dermed CO2-udledning ved at gøre to ting:

  1. Vælg "Brug mørke farver": Nogle skærme bruger mindre strøm, når de viser mørk baggrund.
  2. "Skjul medier" (billeder og video): Hvis du undlader at indlæse billeder og videoer, sparer du strøm, da mere datatrafik er lig med mere strøm.

Du kan altid ændre indstillingerne igen 😉

Se mere om bibliotekets arbejde med FN's 17 verdensmål

Brug mørke farver
Skjul medier