Nyt "Ses Vi?" ude nu! | Odense Bibliotekerne

Nyt "Ses Vi?" ude nu!

Foto: Canva

Hvor kan du møde både forfatteren Helle Helle, Danmarks tidligere udenrigsminister Villy Søvndal og radioværten Alex Nyborg Madsen? Se med i Odense Bibliotekernes nye arrangementskatalog og find svaret!


Nu er Odense Bibliotekernes nye "Ses Vi?" landet på bibliotekets hylder, så husk at tage et eksemplar med dig hjem, næste gang du besøger biblioteket.

Med Ses vi? i hånden får du et godt overblik over vores mange arrangementer. Det er lige her, du kan finde inspiration til oplevelser, viden, fællesskaber, musik og litteratur på siderne - kort sagt, vi har noget for enhver!

I kataloget finder en bred vifte af arrangementer bl.a. foredrag med aktuelle forfattere og masser af forskellige arrangementer med litteratur som omdrejningspunkt. Vi har både Det store bogshow, Word-festival og en tur til krimimessen i Herning, men også læsekredse, bogklubber og en ny velsmagende blanding af Crime & Cocktails.

Vi har naturligvis også en lang række kreative arrangementer for børn, samt fastelavnshygge, pandekagedag, historiefortællinger, teaterforestillinger og en sjov og lærerig computerspilsworkshop.

Og til dig, der elsker musik - du kan også godt glæde dig: vi har en bred vifte af foredrag om alt fra klassisk musik til populærmusik, og så fejrer vi Vinterjazz med en række koncerter - og vi åbner selvfølgelig igen dørene for vores populære 1717-koncerter. 

 

 


Få rabat på udvalgte arrangementer med Nysgerrig Fyn

Er du endnu ikke medlem af vores arrangementsklub, Nysgerrig Fyn? Så kan du med fordel melde dig ind allerede i dag og få glæde af vores rabatter og tilbud helt gratis. Læs mere om Nysgerrig Fyn, og hvordan du bliver medlem her.

 

Vi ses på biblioteket!



Af: chgem

Udgivet: Fredag 15. december 2023 • Opdateret: Tirsdag 16. januar 2024

Spar strøm og CO2

Når du bruger vores hjemmeside, kan du mindske strømforbrug og dermed CO2-udledning ved at gøre to ting:

  1. Vælg "Brug mørke farver": Nogle skærme bruger mindre strøm, når de viser mørk baggrund.
  2. "Skjul medier" (billeder og video): Hvis du undlader at indlæse billeder og videoer, sparer du strøm, da mere datatrafik er lig med mere strøm.

Du kan altid ændre indstillingerne igen 😉

Se mere om bibliotekets arbejde med FN's 17 verdensmål

Brug mørke farver
Skjul medier