Så er programmet for Skrækfest 2024 klar til dig! | Odense Bibliotekerne

Så er programmet for Skrækfest 2024 klar til dig!

Foto: Odense Bibliotekerne

Trænger du til et godt gys, og fascineres du af virkelighedens forbrydelser? Allerede nu har du mulighed for at planlægge din næste grufulde oplevelse, for vi har programmet for Skrækfest 2024 klar - og vi lover masser af gys og horror.


Igen i år har bibliotekets personale - sammen med dygtige samarbejdspartnere - lagt et spændende program med fokus på især true crime. For hvad kan være med skræmmende en virkelighedens horror? Så til årets Skrækfest skal vi fx blive klogere på seriemordere. Hvad er det, der skaber en seriemorder og hvorfor er vi så fascinerede af dem?

Vi går blandt andet bag om sygeplejerskesagen og Netflix-serien "Sygeplejersken", når vi får besøg af journalisten Kristian Corfixen, som har skrevet bogen, der ligger til grund for Netflix-serien. Vi får også besøg af Danmarks førende ekspert inden for 'criminal profiling', Florence McLean. Derudover er der VR, musik, film og alt muligt andet dejligt grufremkaldende gjort klar til en virkelig skræmmende oplevelse.

Hvornår afholder Hovedbiblioteket så Skrækfest 2024?

Festivalen foregår fra torsdag d. 29. februar til og med lørdag d. 2. marts, og rigtig mange af arrangementerne er gratis, men med tilmelding. 

Skynd dig at hoppe videre til programmet, så du kan få fingre i billetterne og være med til Skrækfest 2024.  



Af: chgem

Udgivet: Mandag 29. januar 2024 • Opdateret: Mandag 29. januar 2024

Spar strøm og CO2

Når du bruger vores hjemmeside, kan du mindske strømforbrug og dermed CO2-udledning ved at gøre to ting:

  1. Vælg "Brug mørke farver": Nogle skærme bruger mindre strøm, når de viser mørk baggrund.
  2. "Skjul medier" (billeder og video): Hvis du undlader at indlæse billeder og videoer, sparer du strøm, da mere datatrafik er lig med mere strøm.

Du kan altid ændre indstillingerne igen 😉

Se mere om bibliotekets arbejde med FN's 17 verdensmål

Brug mørke farver
Skjul medier