Foto: Canva


Børne- og ungebibliotekarerne vil gerne invitere dig og dine elever indenfor på bibliotekerne i Odense.

Hvert år har vi besøg af rigtig mange skoleklasser, og vi vil gerne have endnu flere på besøg. Vi kan bl.a. tilbyde rundvisninger, introduktioner til vores hjemmeside og alle de mange online databaser.

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din skoleklasse, eller har du særlige ønsker i forbindelse med et besøg, er du velkommen til at kontakte os. 

 

Skolefolder med tilbud

Bibliotekernes skolefolder med tilbud til skoler og institutioner præsenterer et udvalg af supplementer til undervisningsforløb i klasselokalet.

Forløbene centraliserer sig ofte omkring temaer som viden, informationssøgning og brug af bibliotekets netbaser. I børnebibliotekerne bestræber vi os på at kombinere leg, læring og interaktivitet. Det betyder, at læringen af de forskellige kompetencer ofte bliver flettet sammen med bevægelse og aktiviteter. Altsammen for at gøre det sjovt at blive bedre til informationssøgning samt at finde materiale på nettet til den næste opgave.

 

OBS: Den digitale udgave af skolefolderen på denne side er den til enhver tid gældende og erstatter altid tidligere udgaver. Denne udgave er publiceret den 28.6.2022.

 

Ønsker du at besøge et af Odenses lokalbiblioteker sammen med en skoleklasse, så står vi klar til at tage imod jer.

Booking af et skoletilbud skal ske senest en måned før ønsket afvikling. Du kan booke det skoletilbud som du ønsker ved at sende en mail eller ringe til det bibliotek, som du gerne vil besøge. Så vil vi vende tilbage dig snarest muligt.

Det er vigtigt, at du husker at videregive relvant information, når du kontakter os, og nedenfor kan du både se kontaktoplysningerne på alle vores lokalbiblioteker og hvilke oplysninger, vi har brug for.

 

Her finder du kontaktoplysningerne på alle Odenses lokalbiblioteker:

Dalum Bibliotek - book skoletilbud på Dalum Bibliotek her

Holluf Pile Bibliotek - tlf: 6551 4351, e-mail: holluf-pile-bib@odense.dk

Højby Bibliotek - tlf: 6375 0912, e-mail: hojby-bib@odense.dk

Tarup Bibliotek - tlf: 6551 4341, e-mail: Tarup-bornebib@odense.dk

Vollsmose Bibliotek - tlf: 6551 4344, e-mail: vollsmose-bib@odense.dk


I forbindelse med besøget tilbyder vi at lave lånerkort til eleverne. I god tid inden du og din klasse kommer på biblioteket, får du informationsmateriale til eleverne om lånerkort, samt indmeldelsesblanket som skal udfyldes af forældrene og medbringes på biblioteket sammen med elevens sundhedskort.

 

Vil du booke et skoletilbud på Hovedbiblioteket?

Så skal du besøge bookingsiden for Hovedbibliotekets skoletilbud. Her kan du få et overblik over alle de skoletilbud, som Hovedbiblioteket udbyder. Hvis du klikker på de enkelte tilbud, kan du også se, hvilke datoer de enkelte tilbud kan bookes.

 



Af: hdm

Udgivet: Tirsdag 20. maj 2014 • Opdateret: Tirsdag 27. februar 2024