Odense Bibliotekerne har fået en lille ny! | Odense Bibliotekerne

Odense Bibliotekerne har fået en lille ny!

Foto: Odense Bibliotekerne

Tag godt imod vores nye arrangementsmagasin ”Oplev”, der er sat i verden for at give dig det bedste overblik over bibliotekets talrige kulturoplevelser.


Bibliotekets lille ny, Oplev, erstatter vores tidligere arrangementsmagasin, Ses Vi? og kommer fremover til at være din samlede oversigt over de bedste kulturoplevelser på biblioteket. 

Det nye magasin er blevet til på baggrund af dialog med jer brugere, og jeres feedback betyder, at du nu kan glæde dig til at se endnu flere arrangementer og få endnu mere inspiration til ny litteratur, musik og flere kulturoplevelser.      

Det aktuelle Oplev dækker perioden august til december 2024, og der er rigtig meget at se frem til:

Glæd dig blandt andet til at fejre Odense Bibliotekernes 100-års jubilæum sammen med os både før og efter jubilæumsdagen d. 3. september med arrangementer for både børn, voksne og en fællessang, der bør blive noget helt særligt. 

Vi er også meget stolte over, at forfatter Margaret Atwood gæster Hovedbiblioteket, når hun kommer til Odense som vinder af H. C. Andersen Litteraturpris 2024. ​​

Herudover kan du også se frem til en række andre forfatterbesøg. Vi får bl.a. besøg af den islandske krimiforfatter Geir Tangen, Hanne-Vibeke Holst, der vil tale om kvinder og Mathilde Walter Clark, der med udgangspunkt i sit værk “Det blinde øje” taler om minkaflivningen og vores syn på avlsdyr.

Til børnene er der blandt andet teater om Fødselsdagsbamsen, børnesange, tumlastik og besøg af både alpacaer og julemanden. 

Musikbiblioteket inviterer til koncert med blandt andre Emma Pilgaard og Vesselil, og så fortsætter vi selvfølgelig med den populære Fællessang.

Vi håber, at I vil tage godt imod Oplev, og vi glæder os til at ser jer til alle efterårets mange arrangementer.

 

Se alle bibliotekets arrangementer.

 

Hent "Oplev" som pdf.



Af: pern

Udgivet: Mandag 29. juli 2024 • Opdateret: Mandag 29. juli 2024

Spar strøm og CO2

Når du bruger vores hjemmeside, kan du mindske strømforbrug og dermed CO2-udledning ved at gøre to ting:

  1. Vælg "Brug mørke farver": Nogle skærme bruger mindre strøm, når de viser mørk baggrund.
  2. "Skjul medier" (billeder og video): Hvis du undlader at indlæse billeder og videoer, sparer du strøm, da mere datatrafik er lig med mere strøm.

Du kan altid ændre indstillingerne igen 😉

Se mere om bibliotekets arbejde med FN's 17 verdensmål

Brug mørke farver
Skjul medier